marți, 1 decembrie 2009

Început

Acest blog se vrea, în primul şi în primul rând, să fie unul obiectiv. Acest blog a fost făcut în mare grabă, având la dispoziţie un timp foarte scurt. Din acest motiv eu, un simplu X, un cetăţean ca oricare altul al României, voi posta şi dezbate nişte probleme cu care ţara se confruntă în ultima vreme.

L-am creat deoarece trăiesc în ţara asta şi mă doare când văd cu câte probleme se confruntă. Măcar cu atât să iau şi eu atitudine.

Mă bucură că l-am creat în cea mai importantă zi a naţiunii, însă mă întristează contextul în care românii se află în prezent, acesta fiind motivul pentru care am creat blogul acesta.



Această imagine, care este defapt un program de plecări la autobuze, reprezintă indiferenţa. De ce? Pentru că orăşelul unde apare această tablă nu dispune de transport în comun de 20 de ani (din epoca ,,de aur''). Separe că nimănui nu i-a păsat de această tăbliţă, lăsând-o acolo. În prezent, ea ne minte, deoarece niciun autobuz nu mai pleacă... Însă n-a încurcat pe nimeni şi a rămas acolo.

Totuşi, în fond, această imagine transmite mesajul unui punct de plecare. Aşa este şi postarea asta: începutul, ,,autobuzul" a pornit din punctul de plecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu