marți, 1 decembrie 2009

1 Decembrie 2009

Ultimul lucru important care s-a întâmplat în ţară nu este, din păcate, sărbătorirea Zilei Naţionale ci spălarea pe jos cu ea a celor trei crai (Geoană,Antonescu, Klaus), chiar în simbolul luptei anticomuniste: Timişoara.

Mă bucură şi mă întristează foarte mult fapul că poporul A VORBIT! A ieşit pe stradă în Timişoara, la faţa locului , iar în ultimele ore chiar şi în Braşov şi Bucureşti. Bravo Timişoara! Bravo Braşov! Bravă Bucureşti! Poporul şi-a expus mesajul: „Jos comunismul! Jos cu marionetele lui Iliescu şi gaşca de acolo!’’ .

Dacă era un grup plătit de cineva (cum ar fi PD-L), erau doar câţiva, nu era o piaţă întreagă, huiduindu-i pe cei care se ascundeau într-o încăpere, apărând pe un ecran gigant bombardat cu ouă. De ce se ascund de propiul popor care, după spusele lor, îi vrea doar binele?

Aşa înţeleg aceştia trei, care vor să reprezinte alternativa bună a României, să sărbătorească Ziua Naţională a României. Ne-a murdărit Ziua Naţională vorbindu-ne despre libertate şi uniune, ei, politicieni ai partidului care este continuatorul PCR (adică PSD),care susţin un candidat, fiu de securist, la preşedenţia României. Iar la ei se adaugă cei ce l-au făcut pe M. Geoană în toate felurile în turul I (chiar la Cluj, C.Antonescu a spus: ,,Geoană este un om fără caracter, spre deosebire de T.Băsescu, iar unui conducător îi trebuie caracter’’, să nu mai spunem că l-a făcut şi demagog şi nepotist) şi acum se pupă şi sunt prieteni (oare dacă C.Antonescu susţine un candidat căruia îi atribuie toate aceste defecte, nu se face părtaş cu el şi prin urmare nu se aseamănă cu acesta?).

De ce toată această mascaradă oprimată cu violenţe a trebuit să se întâmple în cea mai importantă zi a ţării?


Ştim cu toţii ce s-a întâmplat la Timişoara şi prin ţară însă voi posta un singur film care este, mai mult sau mai puţin, reprezentativ pentru 1 Decembrie 2009:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu